Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian Summer Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
water36 oz
-
cellophane noodles3 oz
Dipping Sauce and Filling
-
garlic cloves5
-
rice wine vinegar4 oz
-
sambal oelek3 oz
-
sugar6 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
cornstarch2 tbsp
-
water33 oz
-
fresh raw medium shrimp, peeled, deveined16 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red cabbage halved (approx. ¼ head)8 oz
Assembly
-
rice paper wrappers12
-
mint leaves36
-
4 oz carrots, (approx. 4 oz)matchstick carrots (approx. 4 oz)1 package
-
cucumber julienned1
-
mango sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
avocado (med.), sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
green onions white and green parts, cut in pieces (2 in.), sliced lengthwise4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kids Vegan Summer Rolls
35 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 godz. 35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Keto Cranberry Sauce
20 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Pork and Mushroom Wraps
30 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40 min