Urządzenia i Akcesoria
Hawaiian Summer Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
12 portions
Składniki
-
water36 oz
-
cellophane noodles3 oz
Dipping Sauce and Filling
-
garlic cloves5
-
rice wine vinegar4 oz
-
sambal oelek3 oz
-
sugar6 oz
-
soy sauce1 tbsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
cornstarch2 tbsp
-
water33 oz
-
fresh raw medium shrimp, peeled, deveined16 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
red cabbage halved (approx. ¼ head)8 oz
Assembly
-
rice paper wrappers12
-
mint leaves36
-
4 oz carrots, (approx. 4 oz)matchstick carrots (approx. 4 oz)1 package
-
cucumber julienned1
-
mango sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
avocado (med.), sliced lengthwise in pieces (⅛ in.)1
-
green onions white and green parts, cut in pieces (2 in.), sliced lengthwise4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
916 kJ /
219 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin in Piloncillo Syrup
1 godz. 25 min
Kids Vegan Summer Rolls
35 min
Sriracha Chicken with Soba Noodle Salad
2 godz. 35 min
Avocado Tuna Boats
30 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 godz. 10 min
Asian Chicken Noodle Soup
1 godz. 35 min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35 min
Keto Cranberry Sauce
20 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Pork and Mushroom Wraps
30 min