![Persimmon Pudding Persimmon Pudding](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/74D9AAB7-B600-41C9-ABDA-D3D2E94E8551/Derivates/6c236ed9-dd7b-42bb-a897-2de540d93725.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g persimmons, (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters
- 400 g cashew nuts, soaked for 30 minutes
- 160 g water
-
2
tbsp maple syrup
lub 2 tbsp agave syrup - 5 - 6 fresh blueberries, to garnish
- some fresh peppermint, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 598 kJ / 143 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pumpkin Kaya
35 Min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40min
Sardine Sandwich Spread
5 Min
Avocado Coconut Ice Cream
8 Std. 15 Min
Salted Chocolate Cashew Butter
10 Min
Celery and Cashew Nuts
20min
Cashew Milk
5 Min
Paleo Lemon Poppy Seed Madeleines
50 Min
Cashew Butter Spread
5 Min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 Min
Frozen Coconut Lime Cake
8 Std. 25 Min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min