Urządzenia i Akcesoria
Persimmon Pudding
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
5 portions
Składniki
-
persimmons (approx 4 persimmons), peeled, deseeded, cut in quarters600 g
-
cashew nuts soaked for 30 minutes400 g
-
water160 g
-
2 tbsp agave syrupmaple syrup2 tbsp
-
fresh blueberries to garnish5 - 6
-
fresh peppermint leaves only, to garnishsome
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan Desserts
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Orange Curry Dressing
10 min
Maple Miso Vinaigrette
5 min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 min
Shiitake Mushroom Soup with Burdock Root
35 min
Millet flour bread
2 godz. 35 min
Pumpkin, cauliflower and romanesco soup
45 min
Asian vegetable soup with tofu
1 godz. 30 min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 godz. 45 min
Nut Milk
10 min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min