Sourdough Bread with Olives
TM6

Sourdough Bread with Olives

4.4 (15 ocen)

Składniki

  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
  • 15 oz water, divided, plus 1 tsp to whisk
  • 5 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
  • ½ oz sugar
  • 12 oz bread flour, plus extra to dust
  • 1 ½ oz pitted black olives
  • 1 tsp salt
  • ½ lemon, juice only
  • 1 large egg

Wartości odżywcze
na 1 slice
Kalorie
521.9 kJ / 124.7 kcal
Białko
2.8 g
Węglowodany
19.3 g
Tłuszcz
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Błonnik
1 g
Sód
200.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy