Tarta de toronja sin gluten

Tarta de toronja sin gluten

4.0 3 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 porciones

Składniki

Base para tarta
  • 150 g de almendras peladas
    150 g de harina de almendras
  • 1 pizca de sal fina
  • ¼ cdita de polvo para hornear
  • ½ cdita canela en polvo
  • 1 cdita de vainilla
  • 1 cda de miel de maple
  • 3 cdas de aceite de coco
Tarta
  • 60 g de azúcar refinada
  • 180 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 190 g de queso crema
  • 1 ½ cdita de vainilla
  • 3 toronjas cortada en supremas

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 338 kcal / 1419 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 46 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...