Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base para tarta
-
150
g de almendras peladas
lub 150 g de harina de almendras - 1 pizca de sal fina
- ¼ cdita de polvo para hornear
- ½ cdita canela en polvo
- 1 cdita de vainilla
- 1 cda de miel de maple
- 3 cdas de aceite de coco
Tarta
- 60 g de azúcar refinada
- 180 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 190 g de queso crema
- 1 ½ cdita de vainilla
- 3 toronjas, cortada en supremas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1419 kJ / 338 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Base para pay sin gluten
15 Min
Bolillo sin gluten
2h
Crema de avellana y chocolate con caramelo TM6
30 Min
Concentrado de caldo de carne
45 dk
Pan de caja sin gluten
2h
Ganache de chocolate
35 dk
Bollos sin granos ni gluten
1h 20min
Cheesecake vegano, sin gluten
3h 30min
Pay de frambuesas vegano y sin gluten
3h
Yogur de coco (vegano) TM6
12 godz. 25 min
Pastel de chocolate sin gluten
40 dk
Mermelada cruda de frutos rojos
15 Min