Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada
- 200 g de agua
- 85 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 300 g de harina de trigo
- 1 cucharadita de sal
- 4 cucharaditas de zatar (ver receta básica)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 372 kJ / 89 kcal
- Białko
- 1.6 g
- Węglowodany
- 10.8 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 0.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Baek kimchi (Kimchi con fruta o blanco)
54 godz.
Baharat turco - Oriente Próximo
15 Min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10 Min
Zatar - Oriente Próximo
5 Min
Vindaloo de cordero - India
1 Std. 40 Min
Arroz kashmiri - India
30 Min
Pan persa (Naan barbari) - Irán
2 Std. 45 Min
Pan pide turco (Pide ekmek) - Turquía
3 Std. 40 Min
Panes indios rellenos de coliflor (Parathas de coliflor)
1h 5min
Pan indio
45 Min
Curry de garbanzos rogan josh - India
25 Min
Naan indio
1 Std. 40 Min