Urządzenia i Akcesoria
Tomato Rolls
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
Teig
-
Wasser400 g
-
frische Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker2 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten750 g
-
30 g SonnenblumenölRapsöl30 g
-
Salz2 TL
Tomatenbutter und Fertigstellung
-
Knoblauchzehen2
-
Basilikumblätter, frisch15
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft100 g
-
Butter weich, in Stücken250 g
-
Tomatenmark20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer1 Prise
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
23.5 g
Kalorie
5483 kJ /
1310 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
11.2 g
Węglowodany
156 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Burger-Brötchen
1 godz. 45 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 10 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Pull Apart Bread
2 godz. 50 min
Ajvar-Röllchen
2 godz. 20 min
Dinkel-Kräuter-Kringel
2 godz.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 godz.
Gefüllte Partybrötchen
1 godz. 40 min
Pesto-Ähre
40 min
Partyähre
1 godz. 50 min
Knoblauch-Faltenbrot
1 godz. 10 min