Urządzenia i Akcesoria
Pull Apart Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 Portionen
Składniki
Teig
-
Milch200 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Salz1 TL
-
Eier2
-
Butter weich25 g
Füllung und Fertigstellung
-
Basilikumblätter, frisch10
-
Parmesan in Stücken40 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft80 g
-
Butter weich, in Stücken70 g
-
Salz¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
1148 kJ /
274 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato Rolls
2 godz. 50 min
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Ajvar-Röllchen
2 godz. 20 min
Knusprige Baconschnitten
3 godz. 40 min
Käse-Kräuter-Striezel
1 godz. 35 min
Bubble-up-Pizza
1 godz. 40 min
Tortilla-Lasagne mit Mais und Bohnen
1 godz.
Käse-Salami-Twister
1 godz. 50 min
Pesto-Ähre
40 min
Knoblauch-Faltenbrot
1 godz. 10 min
Ofen-Burger
1 godz. 45 min