Urządzenia i Akcesoria
Monkey Bread
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
12 Portionen
Składniki
Oregano-Hefeteig
-
Butter zum Einfetten
-
Paniermehl zum Ausstreuen
-
Parmesan in Stücken100 g
-
Basilikum abgezupft3 Stängel
-
Knoblauchzehe1
-
Mehl250 g
-
Hefe (10 g)¼ Würfel
-
Oregano, getrocknet1 geh. TL
-
Salz1 TL
-
Zucker½ TL
-
Wasser120 g
-
Olivenöl20 g
Tomaten-Hefeteig und Fertigstellung
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft50 g
-
Mehl250 g
-
Hefe (10 g)¼ Würfel
-
Salz1 TL
-
Zucker½ TL
-
Wasser100 g
-
Tomatenmark20 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
894 kJ /
214 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tomato Rolls
2 godz. 50 min
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Kräuterfaltenbrot
1 godz. 20 min
Ajvar-Röllchen
2 godz. 20 min
Paprika-Mayo
10 min
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1 godz. 45 min
Käse-Rauten zu Wein
1 godz. 30 min
Mettröllchen mit Chilisauce
1 godz. 15 min
Oliven im Knuspermantel
1 godz. 30 min
Speckfalten
2 godz. 20 min
Partyähre
1 godz. 50 min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 godz.