Käseecken zum Zupfen

Käseecken zum Zupfen

4.5 244 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 Portionen

Składniki

Teig
  • Weizenmehl Type 550
    500 g
  • Wasser
    250 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
  • Olivenöl
    50 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Zucker
    1 Prise
Füllung und Fertigstellung
  • Bergkäse in Stücken
    50 g
  • Gouda in Stücken
    200 g
  • Frischkäse
    150 g
  • Basilikum-Pesto
    50 g
  • Olivenöl zum Einfetten
  • Weizenmehl Type 550 zum Bearbeiten
  • Eigelb
    1
  • Milch
    2 EL

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 17 g
Kalorie 2097 kJ / 501 kcal
Tłuszcz 27 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 46 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...