
Urządzenia i Akcesoria
Chutney de mango y tamarindo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
12 porciones
Składniki
-
65 g de cebolla en trozo
-
3 dientes de ajo pelados
-
10 g de jengibre pelado
-
265 g de mango solamente la pulpa
-
100 g de pulpa de tamarindo
-
¼ cdita de comino en polvo
-
¼ cdita de pimienta de cayena molida
-
1 cda de aceite vegetal
-
½ cdita de sal fina
Wartości odżywcze na 12 porciones
Kalorie
360 kcal /
1512 kJ
Białko
0 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

RECETAS DEL MUNDO
65 Przepisów
Meksyk
Meksyk