Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, napůl
- 10 gramů másla
- 500 gramů zeleného chřestu
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 100 gramů crème fraîche, plus na ozdobu
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
- 10 gramů čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 512 kJ / 122 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuketová polévka s chorizem
1 Std.
Parmazánové noky trikolóra
50 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 Std.
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min
Rajská polévka s kořenovou zeleninou
30 min
Rajčatová krémová polévka
30 min