Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 gramů cibule, napůl
- 10 gramů másla
- 500 gramů zeleného chřestu
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 100 gramů crème fraîche, plus na ozdobu
- ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
- 10 gramů čerstvé petržele, nasekané
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 512 kJ / 122 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pórkový krém
40 min
Cuketová krémová polévka
25 Min
Polévka z červených paprik a cuket
55 Min
Polévka z červené řepy
40 min
Krémová cuketová polévka s mátou a cukrovým hráškem
35 Min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 Min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 Min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 min