Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 2 ½ čajové lžičky soli, plus podle chuti
- 600 gramů květáku, fialového, na růžičky
- 500 gramů pstruhů
- 1 - 2 špetky bílého pepře, mletého
- 2 - 3 polévkové lžíce oleje, nejlépe koprového nebo ořechového
- 150 gramů másla, na kostky (cca 1 cm)
- 30 gramů šalotky
- 2 snítky čerstvého nasekaného tymiánu
- 300 gramů suchého bílého vína
- verjus, na dochucení (opcjonalnie)
- kopr, čerstvý, na ozdobení
- 1 kedlubna, na tenké plátky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3961 kJ / 945 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 41.5 g
- Tłuszcz
- 82.35 g
- Błonnik
- 7.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45min
Losos v zázvorové omáčce s kešu oříšky
30min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Hedvábné brokolicové pyré
30min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20min
Krůtí nudličky s kedlubnou, bramborami a kerblíkovou omáčkou
50min
Zelené fazolky s tymiánem
1h 10min
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1h 20min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
40min