Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 lístků čerstvé máty
- 450 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého, předem rozmraženého
- 230 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 30 gramů másla
- 30 gramů bílého jogurtu, smetanového
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 634 kJ / 151 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Polévka s mrkví, petrželí, celerem a bramborem
1 godz.
Bramborovo - zeleninové pyré
40 Min
Květáková polévka
35 Min
Brokolicový salát s chilli a citrónovou emulzí
30 Min
Marinované hovězí na červeném víně s polentou
12 godz. 30 min
Kuřecí rolky s cuketovým pyré
40 Min
Králík na špenátovém lůžku
1 Std. 10 Min
Lilková pomazánka
50 Min
Kuřecí zeleninový krém
45 Min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40 Min
Hovězí maso s rajčatovou omáčkou
50 Min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 Min