Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 lístků čerstvé máty
- 450 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 450 gramů hrášku, zeleného, mraženého, předem rozmraženého
- 230 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 30 gramů másla
- 30 gramů bílého jogurtu, smetanového
- 1 - 2 špetky muškátového oříšku, mletého
- 1 - 2 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 634 kJ / 151 kcal
- Białko
- 6.5 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1 Std. 20 Min
Hornazo
2 Std. 15 Min
Zelné knedlíky
36 min
Clafoutis s třešněmi s mandlovým mlékem (bez laktózy)
3 Std. 20 Min
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55 min
Bramborovo - zeleninové pyré
40 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 Min
Treska s kroupotem
50 min
Salát z divoké rýže s tuňákem
50 min
Kapr vařený v páře
55 min
Kompot a lá staré časy
40 min
Zeleninové smoothie
15 min