Urządzenia i Akcesoria
脆炒椒麻馬鈴薯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
新鮮紅辣椒 切絲1 支
-
花椒粒½ - 1 茶匙
-
油1 大匙
-
馬鈴薯 去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水250 克
-
青椒 去籽,切條(約0.3公分)50 克
-
新鮮黑木耳 切條(約0.3公分)50 克
-
鹽¼ 茶匙
-
白醋½ 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
297 kJ /
72 kcal
Tłuszcz
2.5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
11.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan