脆炒椒麻馬鈴薯

脆炒椒麻馬鈴薯

4.0 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮紅辣椒 切絲
    1 支
  • 花椒粒
    ½ - 1 茶匙
  • 1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切條(約0.5公分),洗掉表面澱粉後泡冷水
    250 克
  • 青椒 去籽,切條(約0.3公分)
    50 克
  • 新鮮黑木耳 切條(約0.3公分)
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 白醋
    ½ 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 297 kJ / 72 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...