Urządzenia i Akcesoria
Mango Swiss Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 slices
Składniki
-
large eggs3
-
caster sugar plus 1 Tbsp120 g
-
self-raising flour70 g
Filling
-
double cream200 g
-
Greek yoghurt80 g
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
ripe mango sliced (5 mm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4.4 g
Kalorie
1189 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tangzhong Milk Bread
2 h 35 min
Choux Pastry
2 h
Apple Cake
1 h
Milk Bread
2 h 20 min
Blueberry Bakewell Traybake
1 h 30 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 h 20 min
Cappuccino Cake
2 h
Sticky Toffee Sponge Cake
1 h 30 min
Yoghurt Bread
2 h
Chocolate Brioche Buns
4 h 45 min
Apple Crumble Cake
1 h 10 min
Estonian Kringle (Estonia)
1 h 40 min