Urządzenia i Akcesoria
Mango Swiss Roll
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
8 slices
Składniki
-
large eggs3
-
caster sugar plus 1 Tbsp120 g
-
self-raising flour70 g
Filling
-
double cream200 g
-
Greek yoghurt80 g
-
icing sugar plus extra for dusting50 g
-
ripe mango sliced (5 mm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
4.4 g
Kalorie
1189 kJ /
284 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Węglowodany
31.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Cake
1 godz.
Tiramisu
5 godz. 20 min
Tropical Fruit Orange Cake
2 godz. 40 min
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2 godz. 30 min
Pistachio Cupcakes
40 min
Chocolate Brioche Buns
4 godz. 45 min
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3 godz. 20 min
Blueberry and White Chocolate Traybake
1 godz.
Super Soft Cinnamon Rolls
1 godz. 35 min
Christmas Tree Pull-apart Bread
2 godz. 20 min
Apple Crumble Cake
1 godz. 10 min
Estonian Kringle (Estonia)
1 godz. 40 min