Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cibule (cca 240 gramů)
- 50 gramů másla
- 1000 gramů zeleninového vývaru
- 100 gramů brambor, oloupaných, na kousky
- 10 lístků máty
- 250 gramů mraženého zeleného hrášku
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička soli
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 803 kJ / 192 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dýňová polévka
45min
Špenátová polévka se smetanou
40min
Špenátová polévka s vejci
35 Min
Polévka z červených paprik a cuket
55 Min
Papriková polévka s bazalkovou pěnou
35 Min
Hráškový krém s bazalkou
20min
Hrachová krémová polévka
25min
Špenátovo-bramborová polévka s vaječnou omeletou
45min
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30min
Květáková polévka s krutony
30min
Hráškový krém se šunkovými chipsy
30min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 menit