Urządzenia i Akcesoria
中和汤
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 人份
Składniki
-
猪油15 克
-
五花肉 切丁,1×1厘米120 克
-
料酒10 克
-
火腿 切末25 克
-
干的虾米20 克
-
干香菇 提前泡发,切丁4 个
-
冬笋 切丁,1×1厘米,提前汆水150 克
-
鸡高汤800 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
老豆腐 切丁,1×1厘米,汆水洗净250 克
-
盐 依个人口味调整1 茶匙
-
葱 切葱花5 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18.6 g
Kalorie
1307.5 kJ /
312.5 kcal
Tłuszcz
22.2 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
家的味道
80 Przepisów
Chiny
Chiny