Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g d'eau
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 150 g de lait
- 1 c. à café rase de sel
-
150
g d'emmental, coupé en morceaux
lub 150 g de parmesan, coupé en morceaux - 150 g de mozzarella à cuire, coupée en morceaux
- 6 tranches de jambon blanc
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2369.2 kJ / 561.8 kcal
- Białko
- 28.7 g
- Węglowodany
- 63.2 g
- Tłuszcz
- 20.8 g
- Błonnik
- 3.2 g