Panini jambon-fromage

Panini jambon-fromage

4.8 313 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • 150 g d'eau
  • 500 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 150 g de lait
  • 1 c. à café rase de sel
  • 150 g d'emmental coupé en morceaux
    150 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 150 g de mozzarella à cuire, coupée en morceaux
  • 6 tranches de jambon blanc

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 561.8 kcal / 2369.2 kJ
Białko 28.7 g
Tłuszcz 20.8 g
Węglowodany 63.2 g
Błonnik 3.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...