Urządzenia i Akcesoria
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
320 gramů medvědího česneku
-
ledové kostky
-
160 gramů slunečnicového oleje lisovaného za studena
-
2 žloutky
-
mletý černý pepř podle chuti
-
citrónová šťáva ze 2 citrónů
-
1 čajová lžička soli
-
500 gramů vody
-
800 gramů brambor, nových
-
200 gramů kačenek českých
-
máslo
-
4 vejce
-
2 polévkové lžíce octa
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
15 g
Kalorie
2982.8 kJ /
710.2 kcal
Tłuszcz
54.2 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1 godz. 30 min
Hovězí steaky v papilotě
40 min
Zelenobílé těstoviny
40 min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1 godz.
Avokádovo-bazalkový dip
20 min
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 min
Polévka miso a mořské plody s rýží a rýžovým vínem
1 godz. 5 min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2 godz. 40 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Králík na špenátovém lůžku
1 godz. 10 min
Krůtí závitky
1 godz. 45 min