Urządzenia i Akcesoria
Chřest na páře s hnědým máslem a makovou oplatkou
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porce
Składniki
Majonéza z hnědého másla
-
150 gramů másla
-
4 žloutky
-
citrónová šťáva z 1/2 citrónu
-
mořská sůl podle chuti
Maková oplatka
-
180 gramů hladká mouka
-
60 gramů máku
-
90 gramů slunečnicového oleje
-
90 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
Chřest na páře a dokončení
-
800 gramů vody
-
1 špetka soli
-
500 gramů chřestu
-
směs bylinek, čerstvých divokých
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
15 g
Kalorie
3365.8 kJ /
801.5 kcal
Tłuszcz
66.2 g
Błonnik
6.8 g
Węglowodany
41.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Od jara do zimy
66 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 godz.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 godz.
RAW sushi se zázvorovou omáčkou
8 godz. 30 min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Guacamole s kaviárem
10 min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Maková pěna s malinovou omáčkou
7 godz.
Tuňákový tatarák s avokádovým krémem
20 min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Jahodová zmrzlina s balzamikovou redukcí
5 min
Sorbet z lesních plodů
5 min