Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 3 špetky soli
- 1 špetka cukru
- 350 gramů brambor (nových), malých nebo na čtvrtky
- 800 gramů bílého chřestu, oloupaného od špičky směrem dolů (viz Tip)
- 6 - 8 plátků sušené šunky
- 200 gramů másla, na kousky
- 2 žloutky
- 1 polévková lžíce citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce bílého vína
-
¼
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty, domácí
lub 1 špetka zeleninového bujónu - 2 špetky pepře, černého, mletého
- 2 špetky nastrouhaného muškátového oříšku
- 2 špetky mletého kajenského pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 4609 kJ / 1102 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 92 g
- Błonnik
- 8.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Holandská omáčka
15min
Holandská omáčka
15min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 Std.
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
30 min
Třešňový krém s růžovým vínem
30 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 Min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 Min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 min
Marinované krevety
1 Std. 10 Min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min