Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 filety hovězí svíčkové (à 180–200 gramů, 3 cm silné)
- 2 čajové lžičky soli
- ¾ čajové lžičky mletého černého pepře
- 4 snítky čerstvého tymiánu
- voda, na ponoření sáčků
- 1400 gramů vody (přibližně)
-
30
gramů citrónové šťávy (cca z půlky citrónu)
lub 1 čajová lžička vitamínu C (kyseliny askorbové) - 50 gramů šalotky
- 1 - 2 snítky čerstvého estragonu, jen lístky
- 50 gramů suchého bílého vína
- 1 polévková lžíce bílého vinného octa
- 200 gramů másla, na kousky
- 4 žloutky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2926 kJ / 698 kcal
- Białko
- 46 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 56 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 93 mg
Alternatywne przepisy
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35 Min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 godz. 5 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous-vide kuřecí ballotine s omáčkou z červených paprik
2 godz. 10 min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1 Std. 35 Min
Sous-vide chřest s pošírovanými vejci
1h 20min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35 Min
Roastbeef s hořčičnou omáčkou
1h 30 phút
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 Std. 45 Min
Okatý chléb
9 Std. 40 Min
Čirý vývar z hovězího masa
3h 45min
Tatarák po francouzsku
1h 10min