Urządzenia i Akcesoria
鮪魚豆腐漢堡排
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 個
Składniki
-
洋蔥 切塊(約2公分)80 克
-
蒜頭10 克
-
罐裝鮪魚 (約1罐),瀝乾水份185 克
-
豆腐 切塊(約2公分)100 克
-
大燕麥片30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
起士2 片
-
油 少許
-
檸檬汁 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
23.6 g
Kalorie
1211.7 kJ /
289.9 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.8 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan