Urządzenia i Akcesoria
甜菜根牛肉湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蔥 切段 (約5公分)50 克
-
洋蔥 切塊 (約2公分)100 克
-
鳳梨 去皮,切丁 (約1公分)100 克
-
甜菜根 去皮,切塊 (約2公分)300 克
-
牛肉 先以熱水川燙去血水500 克
-
鹽1 茶匙
-
肉桂粉½ 茶匙
-
水700 克
-
蘋果 去皮,去籽,切塊(約2公分)150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
25 g
Kalorie
1506.6 kJ /
360.4 kcal
Tłuszcz
21.7 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
19.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
這樣吃最美
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan