甜菜根牛肉湯

甜菜根牛肉湯

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切段 (約5公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊 (約2公分)
    100 克
  • 鳳梨 去皮,切丁 (約1公分)
    100 克
  • 甜菜根 去皮,切塊 (約2公分)
    300 克
  • 牛肉 先以熱水川燙去血水
    500 克
  • 1 茶匙
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 700 克
  • 蘋果 去皮,去籽,切塊(約2公分)
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 25 g
Kalorie 1506.6 kJ / 360.4 kcal
Tłuszcz 21.7 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 19.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...