Urządzenia i Akcesoria
Pommes Dauphine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
8 porties
Składniki
Aardappelpuree
-
water1000 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukken (2-3 cm)800 g
-
gezouten boter in blokjes75 g
Soezendeeg
-
water115 g
-
gezouten boter in blokjes25 g
-
zout¼ tl
-
bloem80 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
Bakken
-
eierdooiers medium3
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1.1 g
Kalorie
244.2 kJ /
58.4 kcal
Tłuszcz
3.2 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Crème anglaise
15 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min