Vanillesaus (crème anglaise)

Vanillesaus (crème anglaise)

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porties

Składniki

  • melk
    300 g
  • eierdooiers
    4
  • zout (opcjonalnie)
    1 snuifje
  • suiker
    50 g
  • vanillestokje
    ½

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 6 g
Kalorie 706 kJ / 169 kcal
Tłuszcz 9 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...