Urządzenia i Akcesoria
Vanillesaus (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porties
Składniki
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (opcjonalnie)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Brak ocen
Pre-workout Dadel 'Snicker'
15 min
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Haver horchata
Brak ocen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Vloeibare custard
Brak ocen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Baba met rum
Brak ocen
Eendenlever
33 godz.
Crème anglaise
15 min
Mayonaise
5 min