Urządzenia i Akcesoria
Vanillesaus (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porties
Składniki
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (opcjonalnie)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Brak ocen
Cijfertaart
Brak ocen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Brak ocen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Brak ocen
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Brak ocen
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Brak ocen
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Crème anglaise
15 min
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Karamel parfait
Brak ocen