Urządzenia i Akcesoria
Vanillesaus (crème anglaise)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 porties
Składniki
-
melk300 g
-
eierdooiers4
-
zout (opcjonalnie)1 snuifje
-
suiker50 g
-
vanillestokje½
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
6 g
Kalorie
706 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Brak ocen
Aardbeien- en chocoladetaart
3 godz.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Crème anglaise
15 min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Baba met rum
Brak ocen
Pulled Pork
Brak ocen
Zalmvlecht
Brak ocen
Warme chocolademelk van de inca's
40 min
Geraardbergse Mattentaarten
1 godz.