Urządzenia i Akcesoria
Brioche
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
16 sneetjes
Składniki
-
melk20 g
-
2 tl gedroogde gist, verkruimeldverse gist verkruimeld20 g
-
broodmeel plus iets extra voor het bestuiven350 g
-
eieren4
-
suiker60 - 100 g
-
zout1 tl
-
boter in stukken gesneden170 g
-
boter om in te vetten
-
eierdooier licht geklopt, voor het glaceren1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sneetje
Białko
5 g
Kalorie
836 kJ /
200 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Speltbrood
Brak ocen
Sinaasappel-currydressing
10 min
Melkbrood
2 godz. 20 min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Heksenvingerkoekjes
2 godz.
Verse pasta zonder eieren
Brak ocen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Kerstman macarons
3 godz. 20 min
Pastasoep met Champignons en Involtini van Kip en Groene Asperges
Brak ocen
Boerenbrood
2 godz.
Basisrecept Brood
3 godz.