Urządzenia i Akcesoria
Chocolade en banaan charlotte
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 24 godz.
4 porties
Składniki
De siroop
-
suiker100 g
-
water100 g
-
rum80 g
De chocolademousse
-
room, 35% vet zeer koud150 g
-
pure chocolade, 70% cacao in stukken180 g
-
eieren3
-
suiker40 g
Decoratie
-
limoenen3
-
boter100 g
-
banaan400 g
-
suiker100 g
-
room, 35% vet30 g
-
lange vingers (boudoirs) (voor een charlotte vorm Ø 16 cm)30
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
12 g
Kalorie
4029 kJ /
961 kcal
Tłuszcz
41 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
120 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Gek op chocolade
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cashew brood wentelteefjes
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Chocoladeglazuur (eenvoudige ganache)
20 min
Kruimeldeeg
5 min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Pistache en amandel filo spiraal
Brak ocen
Lasagnerolletjes
1 godz.
Karamelijs
Brak ocen
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1 godz. 30 min
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Warme chocolademelk op een stokje
1 godz. 20 min