Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de cebolla en cuartos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de magro de cerdo en trozos (3 cm)
- 400 g de tomate triturado en conserva
- sal
- 1 pimiento rojo en conserva (morrón) en trozos aprox. 120 g
- Wartości odżywcze
- na 4 ración
- Kalorie
- 6856 kJ / 1640 kcal
- Białko
- 151.2 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 102 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.2 g
- Błonnik
- 9.2 g
- Sód
- 2401.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Porra antequerana
1óra 10p
Guiso de patatas con magro
1óra
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1óra 15p
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 min
Lomo de cerdo con tomate
45 min
Arroz caldoso con especias
40 min
Migas con chorizo y uvas (HESTAN CUE)
40 min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1óra 10p
Gachas manchegas con panceta y chorizo
30min
Solomillo al whisky
45 min
Migas con pimientos de Padrón
30min