Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 gramů krupicového cukru
- 1 pomeranč, tence oloupaná kůra a vymačkaná šťáva
- 1 čajová lžička mleté skořice
- 3 hřebíčky
- 3 kuličky černého pepře
- 1 badyán
- 1 špetka mletého muškátového květu
- 250 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 500 gramů sušených brusinek
- 100 gramů červeného vína
- 100 gramů červeného vinného octa
- Wartości odżywcze
- na 2 porce
- Kalorie
- 11933 kJ / 2852 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 723 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.6 g
- Błonnik
- 41 g
- Sód
- 42 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kávová omáčka
35 min
Houstičky s medvědím česnekem
48 godz.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11 godz. 30 min
Citrónový dip
20min
Francouzská omáčka gribiche
20min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Citrónové máslo s petrželí
50 Min
Domácí máslo se zakysanou smetanou
40min
Čokoládový likér s chilli
50 Min
Karamelizované cibulové čatní
24h
Mangové čatní
1 Std.