Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů červené cibule, na plátky (1-2 mm)
- 30 - 40 gramů červeného vinného octa, dle chuti
- 10 gramů čerstvé petržele, pouze lístky
- 50 gramů extra panenského olivového oleje
- ½ stroužku česneku (opcjonalnie)
- 40 gramů limetkové šťávy, čerstvě vymačkané
- ½ čajové lžičky soli, jemné
- 1 špetka bílého pepře, mletého
- 300 gramů vody
- 500 gramů syrových krevet, velkých, oloupaných a vyčištěných, (cca 1 kg krevet se slupkou)
- 1 - 2 limetky, na plátky (2-3 mm)
- 200 gramů fenyklu, na tenké plátky (1-2 mm)
- 400 gramů cherry rajčátek, na čtvrtiny
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát z quinoy s kuřetem a avokádem
1h 15min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 min
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 Min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 min
Asijský salát s rýžovými nudlemi a kuřecím masem
1h 20min
Steak s rukolovým salátem
35 Min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20 Min
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1 godz. 5 min
Rybí guláš s krevetami
45 min
Chřestový salát s mangem
35 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25 Min
Marinované krevety
1 godz. 10 min