Urządzenia i Akcesoria
Lamsspiesjes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties
Składniki
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (opcjonalnie)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Samen thuis genieten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Rijstschotel met appelen
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Horror punch
20 min
Borscht
50 min
Groen gekleurde eieren
Brak ocen
Lichtblauw gekleurde eieren
Brak ocen
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 godz.
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Brak ocen
Vanillesaus (crème anglaise)
10 min