Urządzenia i Akcesoria
Lamsspiesjes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 porties
Składniki
-
rozijnen80 g
-
gepelde amandelen50 g
-
chilipoeder (opcjonalnie)1 tl
-
teentjes knoflook2
-
verse gember gepeld en in schijfjes (2 mm)10 g
-
ontbeende lamsbout in blokjes (3 cm)500 g
-
zachte boter15 g
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
gemalen koriander1 tl
-
pikante paprikapoeder1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
asafoetida (of duivelsdrek)1 snuifje
-
oudbakken broodje in stukken50 g
-
garam masala (geroosterd specerijen mengsel)2 tl
-
zeezout2 tl
-
ei, medium (53-63 g)1
-
bloem2 el
-
plantaardige olie3 el
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
20 g
Kalorie
1611 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Samen thuis genieten
11 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Garnituur van courgette
30 min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Brak ocen
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Brak ocen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 godz. 30 min
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Gekruide kersenbrioche-krans
2 godz. 20 min
Kaastaartijs
Brak ocen
Turkse flatbreads
2 godz. 10 min
Champignon- en chocolademuffins
1 godz.
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Brak ocen
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45 min