
Urządzenia i Akcesoria
Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki100 g
-
banana pokrojonego na kawałki50 g
-
soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego50 g
-
bezglutenowy herbatnik (opcjonalnie) dla niemowląt, połamany na kawałki1
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
142 kcal /
596 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
33.6 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Purée z marchewki, ziemniaka i sałaty (od 6. miesiąca życia)
35 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Mus z bananów
10 min
Mus z kiwi
10 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Mus owocowy (dla dzieci)
15 min
Mus z gruszki i banana
20 min
Purée z gruszki i banana
10 min