Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym
TM5 TM6

Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym

4.7 (25 ocen)

Składniki

  • 100 g jabłka, obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
  • 50 g banana, pokrojonego na kawałki
  • 50 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
  • 1 bezglutenowy herbatnik dla niemowląt, połamany na kawałki (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
596 kJ / 142 kcal
Białko
1.7 g
Węglowodany
33.6 g
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
2.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy