
Urządzenia i Akcesoria
Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja
Składniki
-
100 g jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
50 g banana pokrojonego na kawałki
-
50 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
-
1 bezglutenowy herbatnik (opcjonalnie) dla niemowląt, połamany na kawałki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
142 kcal /
596 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
1.3 g
Węglowodany
33.6 g
Błonnik
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI
78 Przepisów
Polska
Polska