Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym

Przecier jabłkowo-bananowy z sokiem pomarańczowym

4.7 27 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 porcja

Składniki

  • 100 g jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
  • 50 g banana pokrojonego na kawałki
  • 50 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
  • 1 bezglutenowy herbatnik (opcjonalnie) dla niemowląt, połamany na kawałki

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 142 kcal / 596 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 33.6 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...