Urządzenia i Akcesoria
1.- August-Weggen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Stücke
Składniki
-
Milch250 g
-
Butter in Stücken65 g
-
1 Päckchen Trockenhefe, (7 g)frische Hefe (20 g), zerbröckelt½ Würfel
-
Ei1
-
Weizenmehl500 g
-
Zucker1 EL
-
Salz1 - 1 ½ TL
-
Ei verquirlt1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
20 g
Kalorie
2689 kJ /
642 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
96 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Tessinerli
1 godz. 50 min
Grittibänze
2 godz. 10 min
Dreikönigskuchen
2 godz. 15 min
Bretzeli
2 godz. 30 min
Dreikönigskuchen mit Sultaninen
1 godz. 55 min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2 godz. 10 min
Weggli
2 godz. 5 min
Mailänderli
3 godz.
Luzerner Lebkuchen
55 min
Getränkter Zitronencake
1 godz. 30 min
Berner Zopf
1 godz. 45 min