Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de mollejas de ternera
- 1750 g de agua
- 250 g de vinagre de vino blanco
- cubitos de hielo
- 300 g de cebolletas en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- 100 g de nata (35% de grasa)
- 1 - 2 cucharadas de cebolleta (parte verde, picada)
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2280 kJ / 545 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 45 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Humita
50min
Mini albóndigas con salsa de hongos
1óra 10p
Pulpo de montaña
2óra 30p
Cinta de lomo a la miel con pasas (Hestan Cue™)
25 Min
Sopa paraguaya (pastel de maíz con cebolla y queso)
1h 30 min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2óra
Matambre con salsa de pimiento y ají al maracuyá
30h
Carré de cordero al romero
Brak ocen
Riñones al jerez
1óra
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 Std. 50 Min