Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Himbeeren
- 500 g brauner Zucker
- 2 TL Agar-Agar-Pulver ohne Einweichen
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Wartości odżywcze
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1941 kJ / 464 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 108 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 9.4 g
Alternatywne przepisy
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Himbeer-Rosen-Konfitüre
30 Min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Heidelbeer-Honig-Konfitüre
1 Std.
Roh gerührte Himbeer-Johannisbeer-Konfitüre
13 Std.
Erdbeer-Holunder-Konfitüre
40 min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 Min
Johannisbeer-Zitronen-Konfitüre
20min
Kirschkonfitüre
25min
Himbeer-Brombeer-Konfitüre
30 Min