Urządzenia i Akcesoria
Vanille-Safran-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Eigelb7
-
Milch290 g
-
Pernod10 g
-
weiße Schokolade in Stücken50 g
-
Sahne200 g
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Safran (0,1 g)1 Dose
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1061 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Vanillepudding
25 min
Erdbeer-Gelee
1 godz.
Eischnee erhitzt (Baisermischung)
10 min
Trauben-Gewürz-Limonade
2 godz. 15 min
Nougateis mit Quittenkompott
12 godz.
Holunderbeersuppe mit Grießklößchen
1 godz. 15 min
Zwetschgenmus
1 godz.
Dunkle Schokoladensauce
5 min
Rotweinbirnen
3 godz. 20 min
Apfelgelee
5 godz. 30 min
Schnelle Sauce Hollandaise
10 min
Vanillesauce (Creme Anglaise)
15 min