Vanille-Safran-Sauce

Vanille-Safran-Sauce

4.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen

Składniki

  • Eigelb
    7
  • Milch
    290 g
  • Pernod
    10 g
  • weiße Schokolade in Stücken
    50 g
  • Sahne
    200 g
  • Zucker
    80 g
  • Vanilleschote Mark ausgekratzt
    1
  • Safran (0,1 g)
    1 Dose

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 6 g
Kalorie 1061 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 16 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...