Urządzenia i Akcesoria
Vanille-Safran-Sauce
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 Portionen
Składniki
-
Eigelb7
-
Milch290 g
-
Pernod10 g
-
weiße Schokolade in Stücken50 g
-
Sahne200 g
-
Zucker80 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Safran (0,1 g)1 Dose
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
6 g
Kalorie
1061 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mmmhh, cremig!
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Eierlikör-Sabayon
15 min
Kalbsbries mit Weißweinsauce
3 godz.
Buttermilch-Karamell-Dessert
7 godz.
Kaffee-Sabayon
10 min
Orangen-Sahne-Eis mit Safran
13 godz.
Financiers
40 min
Brombeer-Kuchen
2 godz.
Kaffee-Sabayon
10 min
Weincreme
5 godz. 40 min
Erdbeer-Joghurt-Creme
3 godz. 20 min
Sauce Béarnaise
20 min
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20 min