醃黃蘿蔔

醃黃蘿蔔

4.0 4 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz. 30 min
1 完整食譜

Składniki

  • 白蘿蔔 去皮,切片(厚約0.5公分)
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 15 克
  • 水果醋
    15 克
  • 薑黃粉
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Białko 2.6 g
Kalorie 530 kJ / 126.8 kcal
Tłuszcz 1.3 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 28.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...