Urządzenia i Akcesoria
醃黃蘿蔔
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz. 30 min
1 完整食譜
Składniki
-
白蘿蔔 去皮,切片(厚約0.5公分)300 克
-
鹽½ 茶匙
-
糖15 克
-
水果醋15 克
-
薑黃粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Białko
2.6 g
Kalorie
530 kJ /
126.8 kcal
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
28.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan