Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 hojas de gelatina
Gelatina de mandarina
- 150 g de zumo de mandarina
- 50 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
-
450
g de zumo de mandarina
lub 450 g de zumo de naranja
Crema de chocolate
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2.95 g
- Węglowodany
- 15.67 g
- Tłuszcz
- 11.36 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de queso crema y arándanos
6h 40min
Licor de caramelos
20 dk
Flan de queso azul para dos
30 Min
Mini plum cakes de mandarina, miel y jengibre
1sa
Sorbete "Clarita"
12h 5 min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4sa
Papillotes de piña
1sa
Bocaditos de turrón
1 godz. 40 min
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2h
Minicheesecakes con mango
2h 35min
Mousse de crema de orujo
2h
Panna cotta de turrón de Jijona
3h 10min