Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 hojas de gelatina
Gelatina de mandarina
- 150 g de zumo de mandarina
- 50 g de azúcar
- 30 g de zumo de limón
-
450
g de zumo de mandarina
lub 450 g de zumo de naranja
Crema de chocolate
- 130 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 250 g de nata (35% de grasa)
- 100 g de leche
- 1 cucharadita de cacao puro en polvo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2.95 g
- Węglowodany
- 15.67 g
- Tłuszcz
- 11.36 g
- Błonnik
- 1.37 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Natillas de frutas
2h 15min
Delicias de melocotón en conserva
5h
Mousse de chocolate blanco y fresa
2h 10min
Natillas de naranja con chocolate
2h 15min
Blanco y negro con nueces y miel
1h 10min
Trufas de naranja
15h 15min
Panna cotta de yogur y chocolate blanco con sorbete de cerezas
4 Std. 40 Min
Panna cotta de yogur con salsa de albaricoques
6h 30min
Vasitos de mascarpone con muesli crujiente y chocolate
30min
Panna cotta de melocotón con frutos rojos (sin lactosa)
4 Std. 15 Min
Tarta mousse de limón
4h 30 min
Tarta de uvas, queso y chocolate blanco
2h 15min