Urządzenia i Akcesoria
Orman Kebabı
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porsiyon
Składniki
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
sarımsak1 diş
-
domates salçası50 g
-
tereyağı60 g
-
riviera zeytinyağı20 g
-
un10 g
-
kuzu but, kemiksiz kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)650 g
-
konserve doğranmış domates200 g
-
su500 g
-
toz karabiber¼ tk
-
tuz¾ tk
-
havuç küp küp kesilmiş (1,5 cm)300 g
-
dondurulmuş bezelye250 g
-
patates küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
taze kekik (opcjonalnie) süslemek için
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
24.7 g
Kalorie
2053.2 kJ /
491.2 kcal
Tłuszcz
30.9 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biberli Bonfile Küpleri
30 min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50 min
Balkabaklı Peynirli Makarna
1 godz. 15 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Kıymalı Ispanak
45 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 godz. 30 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3 godz. 40 min
İzmir Köfte
1 godz. 5 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Sebzeli Tavuk
45 min