Urządzenia i Akcesoria
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsiyon
Składniki
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (opcjonalnie)½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
4.2 g
Kalorie
695.7 kJ /
166.6 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuru Fasulye
10 godz.
Sucuklu Kuru Fasulye
10 godz.
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1 godz. 25 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 godz. 30 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Kıymalı Ispanak
45 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Ratatuy
40 min
Semizotu Yemeği
1 godz. 5 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min