Urządzenia i Akcesoria
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsiyon
Składniki
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (opcjonalnie)½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
4.2 g
Kalorie
695.7 kJ /
166.6 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15min
Sotelenmiş Tavuk Küpleri
15min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Etli Türlü
1h 20min
Kıymalı Ispanak
45min
Etli Bamya
1h 10min
Ratatuy
40min
Etli Biber Dolması
1h 20min
Zeytinyağlı Pırasa
30min
Salçalı Bulgur Pilavı
40min