Urządzenia i Akcesoria
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsiyon
Składniki
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (opcjonalnie)½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
4.2 g
Kalorie
695.7 kJ /
166.6 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sotelenmiş Kabak
20 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 godz. 25 min
Buharda pişmiş biber
25 min
Sotelenmiş Bonfile ve Soğan
15 min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 godz. 30 min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
5 godz. 15 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Kıymalı Ispanak
45 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Semizotu Yemeği
1 godz. 5 min