Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 250 g digestive biscuits, broken in pieces
- 160 g Maltesers®
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp golden syrup
Topping
- 400 g milk chocolate, small pieces or callets
- 25 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp golden syrup
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1145 kJ / 274 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Butterfly Cakes
1j
Scottish Tablet
2h 15 min
Toad in the Hole
1j
Chocolate Easter Nests
50 menit
Mini Iced Fingers
2j 10 menit
Chocolate Coffee Puddle Pudding
40 min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40 min
Classic Flapjack
55 Min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 min
Ginger Flapjacks
1j 30 menit
Victoria Sponge
1h 10 min
Yorkshire Pudding
1j