Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 250 g digestive biscuits, broken in pieces
- 160 g Maltesers®
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 100 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp golden syrup
Topping
- 400 g milk chocolate, small pieces or callets
- 25 g unsalted butter, diced
- 2 Tbsp golden syrup
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1145 kJ / 274 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 15.8 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Victoria Sponge
1h 10 min
Ginger Flapjacks
1h 30 min
Millionaire's Shortbread with a Twist
1 Std. 45 Min
Butterfly Cakes
1h
Classic Flapjack
55min
Chocolate Easter Nests
50 min
Sausage Rolls
1h 10 min
Toad in the Hole
1h
Christmas Bread Sauce
15min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Yorkshire Pudding
1h