Urządzenia i Akcesoria
Geflügelleberwurst
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
Hähnchenschenkel, mit Haut ohne Knochen, in Stücken300 g
-
Geflügelleber in Stücken200 g
-
Schalotten200 g
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Wasser500 g
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Senf1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Knoblauch, granuliert½ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
51 g
Kalorie
1827 kJ /
437 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tolle Wurst!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Putenbulette Berliner Art
1 Std. 25 Min
Geflügelleber-Pastete
1 Std. 10 Min
Tomaten-Ketchup
40 Min
Gewürzpaste für Hühnerbrühe
45 Min
Geflügelbratwurst
3 Std. 30 Min
Kalbsleberwurst im Glas
5 Std. 40 Min
Geflügelfond
1 Std.
Geflügelaufschnitt
12 Std.
Geflügellebercreme
5 Std. 30 Min
Gemüse-Leber-Torte
1 Std. 50 Min
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min