Geflügelleberwurst

Geflügelleberwurst

4.3 128 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
2 Schraubgläser

Składniki

  • Hähnchenschenkel, mit Haut ohne Knochen, in Stücken
    300 g
  • Geflügelleber in Stücken
    200 g
  • Schalotten
    200 g
  • Lorbeerblatt, frisch
    1
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
  • Wasser
    500 g
  • Petersilie abgezupft
    5 Stängel
  • Senf
    1 TL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    ½ TL
  • Knoblauch, granuliert
    ½ TL

Wartości odżywcze na 1 Schraubglas

Kalorie 437 kcal / 1827 kJ
Białko 51 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...