
Urządzenia i Akcesoria
Geflügelleberwurst
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
2 Schraubgläser
Składniki
-
Hähnchenschenkel, mit Haut ohne Knochen, in Stücken300 g
-
Geflügelleber in Stücken200 g
-
Schalotten200 g
-
Lorbeerblatt, frisch1
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 TL
-
Wasser500 g
-
Petersilie abgezupft5 Stängel
-
Senf1 TL
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer½ TL
-
Paprika edelsüß½ TL
-
Knoblauch, granuliert½ TL
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Kalorie
437 kcal /
1827 kJ
Białko
51 g
Tłuszcz
22 g
Węglowodany
7 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tolle Wurst!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy