Urządzenia i Akcesoria
雪菜包
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 個
Składniki
雪菜餡
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
油10 克
-
油豆腐 切丁(約0.5公分)75 克
-
醬油1 ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
雪菜 洗淨後擠乾,切小段(約0.5公分)150 克
-
新鮮紅辣椒 切斜片(約0.5公分)10 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
包子麵糰
-
水50 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
糖20 克
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用220 克
-
鹽¼ 茶匙
-
牛奶70 克
-
油1 茶匙
蒸包子
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
5.7 g
Kalorie
820.1 kJ /
196.2 kcal
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
31.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
各種餡料‧包起來
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan