雪菜包

雪菜包

3.7 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
6 個

Składniki

雪菜餡
  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 10 克
  • 油豆腐 切丁(約0.5公分)
    75 克
  • 醬油
    1 ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 雪菜 洗淨後擠乾,切小段(約0.5公分)
    150 克
  • 新鮮紅辣椒 切斜片(約0.5公分)
    10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
包子麵糰
  • 50 克
  • 乾酵母粉
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 中筋麵粉 多備一些撒粉用
    220 克
  • ¼ 茶匙
  • 牛奶
    70 克
  • 1 茶匙
蒸包子
  • 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 5.7 g
Kalorie 820.1 kJ / 196.2 kcal
Tłuszcz 4.4 g
Błonnik 1.6 g
Węglowodany 31.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...