Urządzenia i Akcesoria
黃豆蔬菜煎餅
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
沾醬
-
蔥 切蔥花10 克
-
糖2 大匙
-
醬油2 大匙
-
醋2 大匙
煎餅
-
洋蔥 切塊(約2公分)30 克
-
紅蘿蔔 切塊(約2公分)30 克
-
高麗菜 切塊(約2公分)75 克
-
熟黃豆100 克
-
蛋1 顆
-
中筋麵粉40 克
-
樹薯粉20 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.9 g
Kalorie
802.8 kJ /
192 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
27.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食新煮張
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan