鹹酥燒餅

鹹酥燒餅

4.5 8 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
12 個

Składniki

水油皮
  • 100 克
  • 15 克
  • 豬油
    45 克
  • 中筋麵粉
    210 克
油酥
  • 低筋麵粉
    150 克
  • 豬油
    60 克
蔥內餡
  • 切蔥花
    180 克
  • 豬油
    30 克
  • 低筋麵粉
    15 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 ½ 茶匙
  • 少許
  • 白芝麻 少許

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 個

Sód 78.2 mg
Białko 3.9 g
Kalorie 987.5 kJ / 236.3 kcal
Tłuszcz 12.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 12.5 g
Węglowodany 26.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...