Urządzenia i Akcesoria
Italienische Windbeutel mit Kräuter-Frischkäse-Füllung
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
24 Stück
Składniki
Windbeutel
-
Mozzarella halbiert125 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft und Öl aufgefangen30 g
-
Oliven, schwarz, entsteint30 g
-
Wasser100 g
-
Butter in Stücken60 g
-
Salz¼ TL
-
Mehl Type 550120 g
-
Weinstein-Backpulver½ Pck.
-
Eier3
Kräuterfrischkäse und Fertigstellung
-
Oregano abgezupft6 Stängel
-
Frischkäse500 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
5 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Angeber!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachs-Dill-Creme
5 min
Cappuccino-Traum
3 godz. 30 min
Pizza-Profiteroles
2 godz.
Käse-Sesam-Ecken
2 godz.
Käse-Schinken-Stangen
1 godz.
Windbeutel mit Käse und Porree
1 godz. 30 min
Engelsspeise
30 min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 godz.
Champignonköpfe à la Provence
1 godz.
Ahle Worscht-Kräppel
1 godz. 10 min
Mini-Zwiebel-Kuchen
35 min
Pizzabrot
2 godz.