Urządzenia i Akcesoria
Pizza barese ai pomodorini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
-
450 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
400 g di semola di grano duro rimacinata
-
10 g di sale + q.b.
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
4 cucchiai di passata di pomodoro
-
15 di pomodori ciliegino, a metà
-
10 olive
-
origano secco a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.2 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza con salame piccante TM6
3小时 30 分钟
Cipollata (focaccia con cipolle)
3小时 30 分钟
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3小时 20 分钟
Focaccia barese
4小时
Pucce
7小时
Pizza napoletana
9小时
Focaccia barese
2小时 55 分钟
Panzerottini TM6
4小时
Panzerotti
5小时
Calzone pugliese alle cipolle
2小时 30 分钟
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3小时 20 分钟
Pettole pugliesi
3小时