Urządzenia i Akcesoria
Pizza barese ai pomodorini
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
8 porzioni
Składniki
-
450 g di acqua
-
15 g di lievito di birra fresco
-
1 cucchiaino di zucchero
-
400 g di semola di grano duro rimacinata
-
10 g di sale + q.b.
-
50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
4 cucchiai di passata di pomodoro
-
15 pomodorini ciliegia a metà
-
10 olive
-
origano secco a piacere
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
6.2 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
40.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panzerotti
5 godz.
Pettole pugliesi
3 godz.
Pizzi leccesi
6 godz.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 godz. 30 min
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 godz. 20 min
Panzerotto pomodoro e mozzarella con polpo, rucola e ricotta al limone
3 godz. 20 min
Focaccia barese
4 godz.
Pizza napoletana
9 godz.
Pucce
7 godz.
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Panzerottini TM6
4 godz.
Focaccia barese
2 godz. 55 min