Urządzenia i Akcesoria
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pezzi
Składniki
-
350 g di farina
-
200 g di acqua tiepida
-
½ cubetto di lievito fresco (20 g)
-
20 g di olio di oliva + q.b. per ungere
-
1 ¼ cucchiaino di sale
-
250 g di cubetti di lardo
-
300 g di panna acida (20% di grassi)
-
200 g di panna intera, fredda
-
¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
-
2 - 3 cipolle tagliate ad anelli
-
1 mazzetto di erbe aromatiche miste, fresche a piacere (es. erba cipollina, prezzemolo)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9 g
Kalorie
1504 kJ /
360 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Torta di mele americana
1 godz. 20 min
Tortine tiepide al cioccolato con il Nester
Brak ocen
Patate dolci e lenticchie
Brak ocen
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Torta di carote
1 godz. 10 min
Burro
40 min
Flammkuchen con zucca, mele ed erbette tritate
1 godz. 30 min
Crème brûlée al cioccolato
Brak ocen
Involtini estivi
30 min
Quiche ai 4 formaggi
45 min
Bürli con segale
12 godz.
Torta di carote argoviese
2 godz.