
Urządzenia i Akcesoria
Flammkuchen con lardo ed erbe aromatiche
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
10 pezzi
Składniki
-
di farina350 g
-
di acqua tiepida200 g
-
di lievito fresco (20 g)½ cubetto
-
di olio di oliva + q.b. per ungere20 g
-
di sale1 ¼ cucchiaino
-
di cubetti di lardo250 g
-
di panna acida (20% di grassi)300 g
-
di panna (min. 30% di grassi)200 g
-
di pepe nero macinato¼ di cucchiaino
-
cipolle tagliate ad anelli2 - 3
-
di erbe aromatiche miste, fresche a piacere (es. erba cipollina, prezzemolo)1 mazzetto
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
360 kcal /
1504 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria