Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 奶油
- 150 克 西班牙辣味香腸 ,切段(約2.5公分)
- 10 克 蒜頭
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 80 克 蕃茄糊
- 10 克 黑糖
- 400 克 罐頭蕃茄 ,去皮,切丁(約1公分)
- 130 克 西洋芹 ,切段(約1公分)
- 1 片 乾燥月桂葉
- 1 大匙 百里香
- 1 大匙 墨西哥TACO香料
- ½ 茶匙 凱宴辣椒粉
- 250 克 去骨去皮雞腿肉 ,切塊(約3公分)
- 250 克 水
- 200 克 草蝦 ,去殼,去腸泥
- 新鮮巴西利 ,少許,切碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1772.8 kJ / 424.1 kcal
- Białko
- 31.1 g
- Węglowodany
- 25.7 g
- Tłuszcz
- 24.2 g
- Błonnik
- 3.4 g